Selçuk Yöntem, Fenerbahçe'ye gönül verme hikayesini anlattı

Selçuk Yöntem, Fenerbahçe'ye gönül verme hikayesini anlattı
Usta oyuncu Selçuk Yöntem, ailesinin Galatasaraylı olduğunu, küçükken kendisinin de Galatasaraylı olduğunu söyledi. Yöntem, nasıl Fenerbahçeli olduğunu, bir futbol röportajında açıkladı.Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, "Bir...

Usta oyuncu Selçuk Yöntem, ailesinin Galatasaraylı olduğunu, küçükken kendisinin de Galatasaraylı olduğunu söyledi. Yöntem, nasıl Fenerbahçeli olduğunu, bir futbol röportajında açıkladı.

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, "Bir dondurmaya Fenerbahçeli oldum" dedi.

Hürriyet'ten Mehmet Arslan ile konuşan Selçuk Yöntem, Fenerbahçeli olma hikayesini bu sözlerle anlattı:

"Aile Galatasaraylı. Baba Galatasaraylı. O yıllarda ben de Galatasaraylıyım. Çok küçüğüm ama bir yandan da gizli gizli sempati duyuyorum Fenerbahçe’ye. Bir gün misafirliğe gittiğimiz bir ailede, 'Sana dondurma alırsam, Fenerbahçeli olur musun?' teklifi ile karşılaştım. Sonra da bir dondurmaya Fenerbahçeli oldum. Ama dondurma bahane, Fenerbahçe şahaneydi!

"Kesinlikle bu sene Fenerbahçe şampiyon"

Her yıl şampiyon olmak mümkün değil. Galatasaray 14 yıl olamadı. Ama son 9 yıla bakın, Fenerbahçe’nin grafiği hiç de kötü değildi. Çoğunlukla ikinci bitirdik ligi. Ben büyük bir başarısızlık olarak görmüyorum.

Yeni bir kadro kuruldu. Yabancıların uyumu, buluşması mükemmel. Elektrik tuttu takımda, ipi Fenerbahçe göğüsleyecektir.

Ben Yengeç burcuyum. Dolayısıyla sezgilerim çok güçlüdür. Elbette donelere de bağlı bu sözlerim. Müthiş işaretler var takımda. Son yapılan transferlerle birlikte, Ali Koç’un çabası, İsmail Kartal’ın tutkusu, tribündeki bütünlük olgusu gibi. Kesinlikle bu sene Fenerbahçe şampiyon."