Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı 'uyuşturucu' kullandığını itiraf etti

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı 'uyuşturucu' kullandığını itiraf etti
Sihirli Annem'in Tuğçe'si, Damla Ersubaşı ağlayarak yasaklı madde kullandığını itiraf etti. Çocuklarından ayrı olan Ersubaşı ''Çocuklarımın annesiz kalmasının tek sebebi Mustafa Can Keser ve ailesi." dedi.Sihirli Annem dizisindeki...

Sihirli Annem'in Tuğçe'si, Damla Ersubaşı ağlayarak yasaklı madde kullandığını itiraf etti. Çocuklarından ayrı olan Ersubaşı ''Çocuklarımın annesiz kalmasının tek sebebi Mustafa Can Keser ve ailesi." dedi.

Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe karakteriyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı’nın yasaklı madde bağımlısı olduğunu ileri süren eski eşi Mustafa Can Keser, Aile Mahkemesi’ne başvurarak ‘velayetin değiştirilmesi’ davası açtı. Mahkeme, Keser’in açtığı davayı kabul ederek çocukların velayetini Ersubaşı’ndan aldı. Karar kesinleşmediği için çocukların halen annelerinde olduğunu belirterek bir kez daha mahkemeye başvuran Mustafa Can Keser çocuklar için korunma da talep etti.

Tüm bu iddialar üzerine Damla Ersubaşı, sosyal medyada paylaştığı videoda yasaklı madde kullandığını itiraf ederek, çocuklarının babası Keser ve ailesinin kendisini tehdit ettiğini belirtti.

Sosyal medyada paylaşılan ve kısa sürede dikkatleri üzerine çeken paylaşımda Erşubaşı şöyle konuştu:

"Bir dönem uyuşturucuya düştüm ve eski kocamın ailesinin parasını kumarda harcadım. Mustafa sürekli beni bununla tehdit etti. İlk önce 'bunu aileme söylerim çocukları bana vereceksin' dedi. Çocukları verdim ancak tehditleri, şiddeti bitmedi bu arada da ben harcadığım parayı ödüyorum. 'Seni magazine rezil edeceğim' diyerek Evren Abdullahoğlu'na mesaj atmış böyle bir haber girmesi için. Çocuklarımın annesiz kalmasının tek sebebi Mustafa Can Keser ve ailesi."