Simge Sağın: Mümkün olmayan bir şey mümkün oldu! Galatasaray camiasına teşekkürler

Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra çalan 'Aşkın Olayım' şarkısıyla akıllara gelen Simge Sağın, Galatasaray camiasına teşekkür etti.

Beşiktaşlı şarkıcı Simge Sağın, katıldığı YouTube programında Galatasaray camiasının dikkatini çeken açıklamalarda bulundu. Şarkıcı Simge Galatasaray camiasından güzel tepkiler aldığını söyledi.

Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra çalan 'Aşkın Olayım' şarkısı hakkında düşüncelerini ifade eden Sağın şöyle konuştu:

"Mümkün olmayan bir şey..."

"Milyon dolarlar harcasaydım Icardi'ye 'Aşkın Olayım' şarkısını asla paylaştıramazdım. Mümkün olmayan bir şey mümkün oldu. 5 yıl önce çıkan bir şarkı en çok dinlenen oldu."

"Umarım diğer takımlara örnek olur"

"Galatasaray camiasına ve taraftarına teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ben Beşiktaşlıyım. Onlar 'Bu kız Beşiktaşlı, biz şarkısını çalmayacağız' demeden olaya müzikal olarak bakıp insanların eğlence kısmını düşünmesi ve bu davayı takımlaştırmaması çok önemliydi. Umarım diğer takımlara da örnek olur."

"Galatasaray'ı ötekileştirmedim"

"Ben hiçbir zaman Galatasaray'ı ötekileştirmedim. O minnoş ve başka takım taraftarından olan çocuklar var ki Icardi'yi çok seviyorlar. İnsanlar da bana kötü tepki vermedi." ifadelerini kullandı.