Simge'den Eser Yenenler'e fanatiklik itirafı

Simge'den Eser Yenenler'e fanatiklik itirafı
Galatasaray'ın yıldızı Icardi'nin gol sevincinde kullandığı 'Aşkın Olayım' parçasıyla tanınan Simge, geçtiğimiz yıl Galatasaray'ın şampiyonluk törenine katılmıştı. Eser Yenenler'in programına konuk olan ünlü şarkıcı, Beşiktaşlı olmasıyla ilgili konuştu.

"Aşkın Olayım" şarkısıyla uzun süredir gündemde olan ve bu parçayı Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında Icardi ile birlikte söyleyen Sağın, Eser Yenenler'in programına konuk oldu.

Simge Sağın: Artık fanatik Beşiktaşlı değilim - 3

"Yaşadığım şey, benim fanatikliğimin de üstüne çıktı"

Programda Galatasaray'ın şampiyonluk töreni ve Beşiktaşlı olmasına dair açıklamalarda bulunan ünlü isim, "Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim. Fanatikliğimi geçen yıl bunları yaşarken bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Yaşadığım şey, benim fanatikliğimin de üstüne çıktı. Artık bir yerde hem sanatçılığımın hem de o kadar dinleyicinin karşısında bir duruş sergilemem gerekiyordu" dedi.

" Hayatımın en ilginç gecelerinden biriydi"

Simge Sağın, sözlerine "Ben olması gereken, doğruyu uyguladım ve oraya gittim. İyi ki gitmişim diyorum. Çünkü yok sayılamayacak bir şey oldu orada. Artık benim ne fanatikliğim ne Beşiktaşlılığım hiçbir şeyim kalmadı. Benim sanatçılığım çok daha ağır bastı. Gittim, çok keyifli bir geceydi. Hayatımın en ilginç gecelerinden biriydi" diye devam etti.

Koyu bir Beşiktaşlı olduğunu söyleyen şarkıcı Simge Sağın, Galatasaray'ın şampiyonluğunu "Aşkın Olayım hepimizin şarkısı. Icardi ve Galatasaray camiasına da teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kutlamaları için çok nazik bir davet aldım. Davete icabet gerekiyor. Benim de onlara bir teşekkür borcum var" sözleriyle kutlamıştı.