Sinan Akçıl'dan Serdar Ortaç'a tepki: Hepimizle dalga geçiyorsun, şu star ceketini tekrar giy!

Sinan Akçıl'dan Serdar Ortaç'a tepki: Hepimizle dalga geçiyorsun, şu star ceketini tekrar giy!
Şarkıcı Sinan Akçıl, meslektaşı Serdar Ortaç'ın Instagram'dan sık sık canlı yayın açmasına tepki gösterdi. Akçıl, "Üzülüyorum, çok önemli bir adamsın. Ama hiçbir zaman farkına varamıyorsun ya da hepimizle dalga geçiyorsun....

Şarkıcı Sinan Akçıl, meslektaşı Serdar Ortaç'ın Instagram'dan sık sık canlı yayın açmasına tepki gösterdi. Akçıl, "Üzülüyorum, çok önemli bir adamsın. Ama hiçbir zaman farkına varamıyorsun ya da hepimizle dalga geçiyorsun. Şu star ceketini tekrar giy" dedi.

Serdar Ortaç, sağlık durumuyla da sıkça gündeme geliyor. Ataklar halinde gelişen MS hastalığıyla (Multipl Skleroz) yıllardır mücadele eden şarkıcı, daha önce de hem maddi hem de özel hayatında büyük sıkıntılar yaşamıştı.

Instagram üzerinden açtığı canlı yayınlarda hüzünlü olduğu gözlemlenen Serdar Ortaç'a hayranlarından destek gelirken, Sinan Akçıl Ortaç'ın canlı yayınlarına ve anlattıklarına öfkelendi.

Akçıl, "Ortaç ne yapıyorsun böyle? Bin kere söyledim sana seni çok sevdiğim için. 'Şu star ceketini tekrar giy' diye. Eski Serdar gibi gizemini koru, enerjini sahnede göster. Hastalığı da düşünce yapınla yen diye. 'Haklısın' dedin ama aynı şeyler. Üzülüyorum, çok önemli bir adamsın. Ama hiçbir zaman farkına varamıyorsun ya da hepimizle dalga geçiyorsun" dedi.

Ünlü şarkıcı devamında şunları söyledi:

"Saçma TikTok yayınlarını bitirdin şimdi de Instagram yayınları mı başladı? Yapma Ortaç. İhtiyacın yok. Çok konuşmak istiyorsan ara beni saatlerce dertleşirim seninle. Seni çok sevdiğim için yazmak zorundayım bunu ve yukarıda yazdığımı."