"Şişmanlığa veda partisi" paylaşımı gündem oldu: Akıllara tek bir soru geldi

"Şişmanlığa veda partisi" paylaşımı gündem oldu: Akıllara tek bir soru geldi
Zayıflamaya karar veren komedyen ve oyuncu Eser Yenenler’in ‘şişmanlığa veda partisi’ gündem oldu. Fotoğrafları gören herkes Yenenler'in mide küçültme ameliyatı olacağını düşündü ancak gerçek başkaydı. 2019 yılında...

Zayıflamaya karar veren komedyen ve oyuncu Eser Yenenler’in ‘şişmanlığa veda partisi’ gündem oldu. Fotoğrafları gören herkes Yenenler'in mide küçültme ameliyatı olacağını düşündü ancak gerçek başkaydı.

2019 yılında Eser Yenenler ile evlenen Berfu Yenenler, sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ve açıklamalarla sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor. Berfu Yenenler, bu kez eşi Eser Yenenler için 'şişmanlığa veda partisi' adı altında yaptığı paylaşımla çok konuşuldu.

Mide küçültme ameliyat mı olacak?

Berfu Yenenler’in eşi ve çocuklarıyla verdiği pozda ‘Eser’in şişmanlığa veda partisi… Son şişmanlık hatırası’ çerçevesi dikkat çekti. Fotoğrafın altına kısa sürede çok sayıda yorum geldi. Paylaşımı fark eden takipçiler, Eser Yenenler’in mide küçültme operasyonu yaptıracağını düşündü. Kullanıcılar “Eser ameliyat mı oluyor” tarzında sorular sordu.

Berfu Yenenler ise gelen sorulara yaptığı başka bir paylaşımla açıklık getirdi. Ameliyat iddialarını yalanlayan isim, “Eser ameliyat mı olacak diye mesajlar görüyorum. Hayır, hayır yahu aman sadece diyete başlıyor” dedi.