Survivor Sahra diskalifiye mi oldu, elendi mi?

Survivor Sahra diskalifiye mi oldu, elendi mi?
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Sakatlığı olan Sahra'nın diskalifiye olduğu iddiaları sosyal medyada konuşulmaya başlanmıştı. Yeni bölümle birlikte Survivor Sahra diskalifiye mi...
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Sakatlığı olan Sahra'nın diskalifiye olduğu iddiaları sosyal medyada konuşulmaya başlanmıştı. Yeni bölümle birlikte Survivor Sahra diskalifiye mi oldu, elendi mi, neden yok?

Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım ada konseyinde 4. eleme adayını belirledi. Konseyde 4 Aleyna, 4 Gizem, 2 Nagihan, 2 Merve, 2 Nefise şeklinde oylama sonucu çıktı.

İki eşit oya sahip olan Aleyna ve Gizem'in hangisinin eleme potasına gönderileceğine takım kaptanı karar verdi. Kırmızı takım kaptanı ise takıma yeni gelen Sema olmuştu. Sema ise 4. eleme adayı olarak Aleyna'yı seçti. Böylelikle 4. ve son eleme adayı Aleyna oldu.

Eleme adaylarının belli olmasının ardından Acun Ilıcalı, performansa göre eşleşmeleri açıkladı. İlk eşleşme Pınar-Sahra olurken ikinci eşleşme ise Aleyna-Aysu oldu.