Survivor'daki büyük kavgada son durum! Acun Ilıcalı cezaları açıkladı, Nagihan özür diledi

Survivor'daki büyük kavgada son durum! Acun Ilıcalı cezaları açıkladı, Nagihan özür diledi
Survivor'da Nagihan'ın Nefise'ye fiziksel bir müdahalede bulunması sonrası Acun Ilıcalı çılgına dönerken bugünkü yeni bölümde diskalifiye kararının çıkıp çıkmayacağı merak ediliyordu. Survivor'ın yeni bölümünde Acun...
Survivor'da Nagihan'ın Nefise'ye fiziksel bir müdahalede bulunması sonrası Acun Ilıcalı çılgına dönerken bugünkü yeni bölümde diskalifiye kararının çıkıp çıkmayacağı merak ediliyordu. Survivor'ın yeni bölümünde Acun Ilıcalı, Nagihan ve Nefise'nin cezalarını açıkladı. Nagihan ise gözyaşlarına hakim olamayarak özür diledi. İşte detaylar...

Survivor All Star'da yaşanan Nagihan'ın başını çektiği son tartışma sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dokunulmazlık oyununda Nefise, Aleyna ve Nagihan arasındaki kavga konseye de taşınınca ortalık bir anda karışmıştı.

Survivor'ın son bölümünde Nagihan ve Nefise ile ilgili karar Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Survivor'daki konseyde Nagihan’ın Yunus Emre ve Sercan ile konuşmak için ayağa kalkmasıyla ise ipler kopmuştu. Aleyna’ya iten Nagihan Karadere, hiçbir şey olmamış gibi davranınca Acun Ilıcalı çıldırmıştı. Nagihan Aleyna'yı iterek "Çık git" demişti.

Ilıcalı "Nefise ve Nagihan'la ayrı ayrı konuştum. Nefise'nin Aleyna'ya karşı tehditvari agresif konuşmalarını da tasvip etmiyoruz. 'Böyle devam edeceksen yarışmaya devam edebilmen mümkün değil' dedik. Nefise söz verdi." dedi.

Cezaları belli oldu

"Nagihan'a 'Survivor'da limitin doldu. Bundan sonrası artık tek bir şartla olabilecek bir şey. Biz Nagihan problemi yaşamayacaksak agresifliğini görmeyeceksek sana son bir şans vereceğiz. En ufak bir negatif durum görürsek senin için Survivor bitecek' dedik." şeklinde konuştu. Ilıcalı, Nagihan'a 5 ödülden yararlanmama cezası, Nefise'ye ise 2 ödül cezası verdiklerini duyurdu.

Nagihan özür diledi

Gözyaşlarına boğulan Nagihan "En zorlandığım Survivor diyebilirim. Ne yaptığımızın gerçekten farkında değilim, şuurumu kaybettim. Üzgünüm kendime de yakıştıramıyorum. Kişiliğimizle alakalı değil buranın şartlarıyla ilgili. İnsanlığımızı vicdanlığımızı sorgulayamaz hale geliyoruz. Kendimi dışarıdan izlesem 'Ben ne yapıyorum' diyeceğim bunu da biliyorum. Bu ben değilim istediğim Nagihan da bu değil. Kendimi bu şekilde görmek istemiyorum. Baştan sizden ekipten Aleyna'dan özür diliyorum" açıklamasını yaptı.