Trafik kazası geçiren Tan Taşçı'ya Demet Akalın'dan bir garip geçmiş olsun mesajı: Türkçe'ye çevirecek translater var mı?

Trafik kazası geçiren Tan Taşçı'ya Demet Akalın'dan bir garip geçmiş olsun mesajı: Türkçe'ye çevirecek translater var mı?
Sanatçı Tan Taşçı sabah saatlerinde karıştığı trafik kazası haberiyle sevenlerini korkuttu. Menajeri ve bir arkadaşıyla beraber Burdur'un Bucak ilçesinde trafik kazası geçiren ünlü şarkıya geçmiş mesajları yağdı. Demet...

Sanatçı Tan Taşçı sabah saatlerinde karıştığı trafik kazası haberiyle sevenlerini korkuttu. Menajeri ve bir arkadaşıyla beraber Burdur'un Bucak ilçesinde trafik kazası geçiren ünlü şarkıya geçmiş mesajları yağdı. Demet Akalın da Taşçı'ya yazdığı mesajla dikkatleri üzerine çekti.

 Şarkıcı Tan ile menajeri Ecmal Kayahan ve Mehmet Emre'nin yaralanarak kurtulduğu kaza sonrası sosyal medyada da hareketli anlar yaşandı.

Sanat camiasından çok sayıda kişi, geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Tan'ın kaza haberiyle yüreği ağzına gelen ünlülerden bir tanesi de şarkıcı Demet Akalın oldu.

Sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan Demet Akalın, 2. Sayfa'nın paylaştığı Tan haberinin altına yazdığı yorumla gündem oldu.

Akalın'ın paylaşımı şöyle:

''Yaaa valla yüreğüm ağzıma geldi yaa tam dayaklık! Oğlum ıvar yıllardır hep arabayla deli olduk sabah aklımız çıkdı ya!'' mesajı elbette dikkat çekti.

Demet Akalın'ın Türkçe sözcükleri doğru şekilde yazmaması takipçilerinin tepkisine neden oldu.

İşte Demet Akalın'a gelen eleştiriler: