Trump: Taylor Swift'in Biden'ı desteklemesi imkansız

Trump: Taylor Swift'in Biden'ı desteklemesi imkansız
ABD eski Başkanı Donald Trump, ünlü şarkıcı Taylor Swift'in Kasım ayında yapılacak ABD seçimlerinde Başkan Joe Biden'ı desteklemesinin ‘imkansız’ olduğunu söyleyerek, ‘kendisine çok para toplayan adama sadakatsiz’ olamayacağını...
ABD eski Başkanı Donald Trump, ünlü şarkıcı Taylor Swift'in Kasım ayında yapılacak ABD seçimlerinde Başkan Joe Biden'ı desteklemesinin ‘imkansız’ olduğunu söyleyerek, ‘kendisine çok para toplayan adama sadakatsiz’ olamayacağını belirtti.

Bloomberg Haber Ajansı'na göre Cumhuriyetçilerin önde gelen adayı, sosyal medya platformu Truth Social’da yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Taylor Swift ve diğer tüm müzisyenlere fayda sağlayan Müzik Modernizasyon Yasasını imzaladım ve bundan sorumluyum. Joe Biden ise Taylor için hiçbir şey yapmadı.”

Trump, 2018'de söz yazarları ve sanatçılar için adil para almasını sağlamak amacıyla telif hakkı yasalarını modernleştirmeyi amaçlayan Müzik Modernizasyon Yasasını imzaladı.

Trump ayrıca, "Taylor'ın, ülkemiz tarihinin en kötü ve yozlaşmış başkanı olan dolandırıcı Joe Biden'ı desteklemesi ve kendisine bu kadar para kazandıran adama sadakatsiz olması imkansızdır. Ayrıca, liberal olmasına ve muhtemelen bana katlanamamasına rağmen erkek arkadaşı Travis Kelce'yi seviyorum” dedi.

Amerikalı pop yıldızı, 2020 başkanlık seçimlerinde Biden'ı destekledi ve eski Cumhuriyetçi başkanı ‘görev süresi boyunca beyaz üstünlüğü ve ırkçılığın alevlerini körüklemekle’ suçladı. Swift, bu yılki seçim yarışında ise hangi adaya oy vereceğini henüz açıklamadı.

Geçtiğimiz ay Biden yönetimini, Swift'in yapay zeka tarafından düzenlenen ve sosyal medyada yayılan müstehcen fotoğraflarının kaldırılması için harekete geçmişti.

Swift'in geniş hayran kitlesi nedeniyle siyasi nüfuzu var ve belirli bir adayı desteklemesi oylamayı bir dereceye kadar etkileyebilir.