Tuğba Ekinci'den Özge Ulusoy'a: O arkadaş İskeletor gibi, kadın dediğin ele avuca gelecek

Tuğba Ekinci'den Özge Ulusoy'a: O arkadaş İskeletor gibi, kadın dediğin ele avuca gelecek
Hem söyledikleriyle hem de paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Tuğba Ekinci, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ünlü model Özge Ulusoy'un "Sadece su içerek iyi fiziğe sahip olabilirsiniz" açıklamasını değerlendiren...

Hem söyledikleriyle hem de paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Tuğba Ekinci, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ünlü model Özge Ulusoy'un "Sadece su içerek iyi fiziğe sahip olabilirsiniz" açıklamasını değerlendiren Ekinci, bu sözlere tartışma yaratacak bir cevap verdi.

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, yapımcılığını Hayrettin Güneş’in üstlendiği Sezen Aksu imzalı 'Kahpe Kader' şarkısını Grand Müzik etiketiyle yayınladı. Bugüne kadar birçok şarkı çıkaran 45 yaşındaki Ekinci, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Kahpe Kader'i benden daha iyi kimse okumadı!”

"Sezen Aksu’nun ölümsüz eseri olan Kahpe Kader’i kendime has tarzımla yorumladım. İddia ediyorum, her aşamasıyla birlikte benden daha iyi yapan bugüne kadar olmadı.

Bu şarkıda çok iddialıyım. Herkes Sezen Aksu şarkısı okuyamaz. Hem yorumumla, hem de Sarıyer’in bilinmeyen koylarında çektiğim klibimle güzel bir işe imzamı attığımı düşünüyorum.

Bu şarkıyı Ebru Gündeş de okudu daha önce. Benim en sevdiğim sanatçı kendisi ama iddia ediyorum ben daha iyi okudum. Dinleyince hak verecekler bana."

Geçtiğimiz günlerde Özge Ulusoy’un "Sadece su içerek iyi fiziğe sahip olabilirsiniz" açıklaması hatırlatılan şarkıcı; tartışma yaratacak şu cevabı verdi:

"Kılıç gibi kadın olmaz"

"Sadece su içerek İskeletor'a dönersiniz, zaten o arkadaş da İskeletor gibi. Kadın dediğin ele avuca gelecek. Kılçık gibi kadın olmaz."