Ünlü isimlerden yılbaşı paylaşımları

Ünlü isimlerden yılbaşı paylaşımları
Magazin dünyasının ünlü isimleri, 2024 yılını sosyal medya hesaplarından paylaştıkları karelerle kutladı. İşte ünlülerin yılbaşı paylaşımları...Nazlı Sabancı: Kızı Arzu Alara'nın ayakkabılarını fotoğraflayan Nazlı...

Magazin dünyasının ünlü isimleri, 2024 yılını sosyal medya hesaplarından paylaştıkları karelerle kutladı. İşte ünlülerin yılbaşı paylaşımları...

Nazlı Sabancı: Kızı Arzu Alara'nın ayakkabılarını fotoğraflayan Nazlı Sabancı, "Sağlıklı ve çok mutlu bir yeni yıl diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Pelin Akil - Anıl Altan: İkiz kızları Alin ve Lina ile poz veren Pelin Akil-Anıl Altan çifti paylaşımına "Altan ailesi hepinize güzel seneler diler. 2024 beklemediğimiz kadar milletimize ve bizlere güzelliklerle gelsin. Herkese mutlu seneler" notunu düştü.

Burak Özçivit: Ünlü oyuncu Burak Özçivit, 2023 yılından birçok kareyi paylaşıp "2024 güzel bir yıl olsun" dileğinde bulundu.

Hande Erçel: 2024 yılını bir süredir aşk yaşadığı Hakan Sabancı ile karşılayan Hande Erçel, sevgilisiyle pozunu "Mutlu yıllar" notuyla paylaştı.

Deniz Çakır: Geçtiğimiz Eylül ayında Bilgehan Baykal ile dünyaevine giren oyuncu Deniz Çakır, eşiyle pozunu "İyi seneler mi?" notuyla paylaştı.

Çağla Gizem - Ahmet Kural: Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan Kural çiftinden ünlü oyuncu, eşi ve kedileriyle pozuna "İyi seneler" notunu düştü.

Neslihan Atagül - Kadir Doğulu: Oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile yayınladığı pozuna "Seviyorum merkez" notunu düştü.,

Songül Öden: Kızını kucağına almak için gün sayan oyuncu Songül Öden, karnı burnu pozunu paylaştı. Öden, "Ne tuhaf bir yıldı. Masallara, iyi niyete, güzel çocuksu dileklere hala inanmak istiyorum. En büyük dileğim kızımın sağlıkla gelmesi ve çok içten diliyorum ki; 'Yurtta sulh cihanda sulh" dedi.

Pelin Karahan: Oyuncu Pelin Karahan da eşi ve oğullarıyla yılbaşı akşamı çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Hadise: 2023 yılından kareleri bir video olarak paylaşan Hadise de "Güldürdüğünle, ağlattığınla... Verdiklerinle akdıklarınla... Bay 2023" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ntv