Ünlü oyuncu Caner Cindoruk, dizideki kızı Mina Koyuncular ile aşk yaşıyor

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk, dizideki kızı Mina Koyuncular ile aşk yaşıyor
Ünlü oyuncu Caner Cindoruk'un 'Maviye Sürgün' dizisinde kızını canlandıran Koyuncular ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkili arasında 15 yaş fark var. Ünlü oyuncu Caner Cindoruk, rol aldığı dizide kızını canlandıran genç...

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk'un 'Maviye Sürgün' dizisinde kızını canlandıran Koyuncular ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkili arasında 15 yaş fark var.

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk, rol aldığı dizide kızını canlandıran genç yetenek Mina Koyuncular ile aşk yaşıyor.

Hürriyet'in haberine göre, çiftin arasındaki yaş farkı ise dikkat çekiyor. 28 yaşındaki Mina Koyuncular ile 43 yaşındaki Caner Cindoruk’un arasında 15 yaş fark var. İkili, setten gerçek hayata sıçrayan aşklarını büyük bir gizlilik içinde tutuyor.

Caner Cindoruk’un, genç yeteneğin hem performansından hem de güzelliğinden oldukça etkilendiği dile getirilirken, Mina Koyuncular’ın da deneyimli oyuncunun kendisine sette rehberlik etmesinden büyük mutluluk duyduğu söyleniyor. Belli ki bu rehberlik zamanla aşka dönüşmüş. Ancak Caner Cindoruk’un, dizide kızını canlandıran oyuncuyla anılmasının yapımı kötü etkileyeceğini düşünerek, ilişkiyi saklamak istediği öne sürüldü.