Yalı Çapkını yeni oyuncusu Binnur Kaya hangi rolde, kimi canlandıracak? Binnur Kaya kimdir?

Yalı Çapkını yeni oyuncusu Binnur Kaya hangi rolde, kimi canlandıracak? Binnur Kaya kimdir?
STAR TV'nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Yalı Çapkını'na bomba isim eklendi. Yıllara damga vuran oyuncluğuyla bilinen Binnur Kaya, Yalı Çapkını dizisinde ekrana gelecek. Dizinin takipçileri Binnur Kaya kimdir, kaç yaşında...

STAR TV'nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Yalı Çapkını'na bomba isim eklendi. Yıllara damga vuran oyuncluğuyla bilinen Binnur Kaya, Yalı Çapkını dizisinde ekrana gelecek. Dizinin takipçileri Binnur Kaya kimdir, kaç yaşında sorularını araştırmaya başladı. Peki Yalı Çapkını yeni oyuncusu Binnur Kaya hangi rolde, kimi canlandıracak?

9 Haziran 2023 Cuma günü sezon finali yapan Yalı Çapkını dizinin oyuncu kadrosu konuşulmaya başladı. En son Kırmızı Oda dizisi ile karşımıza çıkan Binnur Kaya, Yalı Çapkını dizisine katıldı. Güçlü oyuncu kadrosunu daha da güçlendiren Binnur Kaya hangi karaktere hayat verecek?

Binnur Kaya hangi rolde olacak? 

Binnur Kaya, Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağanın kızı Nükhet'i canlandıracak.

Binnur Kaya kimdir, kaç yaşında? 

19 Nisan 1972'de Ankara'da doğan Binnur Kaya, aslen Adanalıdır.

1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünü bitirdi. Hemen ardından İstanbul'a yerleşen Kaya, Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosunda çalıştı. İlk televizyon dizisi Kaynanalar'dır. Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncu kadrosuna katıldı. 2007-2008 sezonunda Avrupa Yakası adlı komedi türündeki dizinin kadrosuna dahil oldu. 2010'da "Vavien" filmindeki rolüyle 42. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri'nde ve 3. Yeşilçam Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazandı. 2014 yılında ise 41. Magnum Altın Kelebek Ödülleri'nde Aramızda Kalsın adlı dizideki rolüyle En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Seçilmiştir.

Binnur Kaya Filmleri 

1998 Kaçıklık Diploması
2000 Muhallebicinin Oğlu
Abuzer Kadayıf
2003 İnşaat Ayşe
2005 Babam ve Oğlum Hanife
2006 Hayatımın Kadınısın Firdevs
Küçük Kıyamet Filiz
2009 Vavien Sevilay
2013 Mutlu Aile Defteri Asuman
2014 Şarkı Söyleyen Kadınlar Esma
2017 Sen Kiminle Dans Ediyorsun? Şengül
2018 Bizi Hatırla Fatoş
2019 Cinayet Süsü Asuman
2021 Azizler Kamuran
Sen Ben Lenin İffet
Yakında Ayşe Ayşe