Zeynep Bastık: Sevgilim yok, kimse de yanaşmıyor; olursa bir dakika elini bırakmam!

Zeynep Bastık: Sevgilim yok, kimse de yanaşmıyor; olursa bir dakika elini bırakmam!
Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, "Sevgilim yok, kimse de yanaşmıyor. Olursa zaten bir dakika bırakmam elini" dedi. Zeynep Bastık, önceki akşam yeni çıkaracağı şarkısı için dostlarıyla yemekte buluştu. Bastık'ın davetine katılan...

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, "Sevgilim yok, kimse de yanaşmıyor. Olursa zaten bir dakika bırakmam elini" dedi.

Zeynep Bastık, önceki akşam yeni çıkaracağı şarkısı için dostlarıyla yemekte buluştu. Bastık'ın davetine katılan eski eşi Tolga Akış, biten evlilikleriyle ilgili açıklama yaptı.

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Etiler'deki bir mekâna girerken sorulara yanıt geren Zeynep Bastık, "Klibi çekmemiz bir gün sürdü ama öncesindeki çalışma süreci uzundu. Danslar ettik, birden fazla kıyafetler değiştirdik. Bence güzel oldu. Umarım sizler de seversiniz" dedi.

"Sevgilim yok, kimse de yanaşmıyor"

Aşk hayatı ile ilgili de konuşan Zeynep Bastık, "Sevgilim yok, kimse de yanaşmıyor. Ama iyi böyle güzel güzel. Keyfim yerinde. Olursa zaten bir dakika bırakmam elini. Mutlaka görürsünüz. Aşık olmayı bekliyorum" diyerek kahkaha attı. 

"İlişkimiz dostluğa dönüştü"

Ardından mekâna Zeynep Bastık'ın eski eşi Tolga Akış da geldi. Girişte soruları yanıtlayan Tolga Akış, biten evlilikleriyle ilgili konuştu.

Akış, "Bizim ilişkimiz zaten yavaş yavaş dostluğa doğru ilerliyor ve o hale geldi diye biz ayrılık kararı aldık. Dolayısıyla dostluğumuzu kaybetmemiz için bir sebep yok. İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz" dedi.

Akış, "Tekrardan evlenir misiniz" sorusuna ise, "Hayır. Öyle bir durumda değiliz. Gayet güzel arkadaşlığımız devam ediyor" yanıtını verdi.