Acun Ilıcalı sandalye fırlatacak kadar öfkelendi: Survivor Ekstra yorumcusu Murat Özarı gözyaşlarına hakim olamadı

Acun Ilıcalı sandalye fırlatacak kadar öfkelendi: Survivor Ekstra yorumcusu Murat Özarı gözyaşlarına hakim olamadı
Survivor'ın yeni bölüm fragmanında yayınlanan görüntülerde yarışmacılara sinirlenen Acun Ilıcalı'nın fazlasıyla öfkelenmesi dikkat çekti. Ilıcalı'nın sinirden sandalye fırlattığı olayın ardından durumu değerlendiren...
Survivor'ın yeni bölüm fragmanında yayınlanan görüntülerde yarışmacılara sinirlenen Acun Ilıcalı'nın fazlasıyla öfkelenmesi dikkat çekti. Ilıcalı'nın sinirden sandalye fırlattığı olayın ardından durumu değerlendiren Survivor Ekstra programının sunucusu Murat Özarı gözyaşlarını tutamadı.

SMS oylamasının bu sezon olmadığı Survivor All Star'da sezonun başından bu yana neredeyse her gün bir kavga oluyor.

Ardı arkası kesilmeyen tartışmalardan biri de Survivor'ın son bölümünde yayınlandı. Merve Aydın ve Mustafa Kemal arasında geçen tartışmada Merve konseyde gözyaşlarına hakim olamadı.

Merve'ye inanmayan Mustafa Kemal tepki göstermeye devam ederken bir anda araya Yunus Emre girdi ve Mustafa Kemal'e sert çıktı.

Konseye 15 dakika ara verilmesinin ardından fazlasıyla sinirlendiği görülen Acun Ilıcalı, yeni bölüm fragmanında sandalye fırlattı.

Ancak Acun Ilıcalı'nın bu denli öfkelenmesinden daha da ilginci Survivor Ekstra'da yaşandı. Moderatör Murat Özarı, Ilıcalı'yı bu kadar sinirlendirdikleri için canlı yayında ağladı.

Özarı'nın ağlamasına sosyal medyadan yorum yağdı.