Ahmet Hakan: En muhalifler bile Yerlikaya'nın operasyonlarında iktidarla uzlaştı

Ahmet Hakan: En muhalifler bile Yerlikaya'nın operasyonlarında iktidarla uzlaştı
Ahmet Hakan "en muhalif isimler bile” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın operasyonlarının üzerinden iktidarla uzlaştığını söylediHürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, son günlerde "en muhalif isimlerin" de katıldığı...

Ahmet Hakan "en muhalif isimler bile” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın operasyonlarının üzerinden iktidarla uzlaştığını söyledi

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, son günlerde "en muhalif isimlerin" de katıldığı iki konu üzerinde genel bir uzlaşı oluştuğunu belirtti.

Hakan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dengeli İsrail-Filistin politikasını ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın operasyonlarını örnek gösterdi.

Hakan, yazısında şunları kaydetti:

"Son günlerde Türkiye’de şu iki konuda genel bir uzlaşma oluştu:

Birinci konu: En muhalif isimler bile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail / Filistin olayında izlediği politikaya destek verdiler. Erdoğan’ın izlediği politikaya itiraz eden neredeyse yok. Onca cepheleşmeye rağmen Türkiye’de böyle bir uzlaşmanın sağlanmış olması önemli.

İkinci konu: En muhalif isimler bile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın çabasını ve gayretini destekliyor. Yerlikaya’nın özellikle suç örgütlerinin üzerine kararlılıkla gitmesini herkes destekliyor. Onca cepheleşmeye rağmen bu konuda da uzlaşma sağlanmış olması önemli."