Ahmet Mümtaz Taylan'dan 'Kızıl Goncalar' tepkisi: Sansürle ancak kendi mahallenizde yaşarsınız

Ahmet Mümtaz Taylan'dan 'Kızıl Goncalar' tepkisi: Sansürle ancak kendi mahallenizde yaşarsınız
Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, 'Kızıl Goncalar'a  yayın yasağı getirilmesine tepki gösterdi. Taylan, "Sansürle ve para saçarak ancak kendi mahallenizde yaşarsınız, yaşarız. Marifet birlikte yaşamakta" dedi.Tarikatların ve iktidara...
Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, 'Kızıl Goncalar'a  yayın yasağı getirilmesine tepki gösterdi. Taylan, "Sansürle ve para saçarak ancak kendi mahallenizde yaşarsınız, yaşarız. Marifet birlikte yaşamakta" dedi.

Tarikatların ve iktidara yakın medyanın hedef göstermesiyle RTÜK tarafından 'Kızıl Goncalar' dizisine 2 kez program durdurma ve 9 milyon ceza verildi. Fox Tv dün akşam, dizinin yayın saatinde RTÜK’ün gönderdiği belgeseller yayınlandı.

Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, 'Kızıl Goncalar'a getirilen yasağa tepki gösterdi. Taylan, "RTÜK tel maşa kriterlerle hayatın önüne dikildikçe gülünç duruma düşüyor" dedi.

Taylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"'Kızıl Goncalar' tüm bileşenleriyle başarılı bir iş. 'Her mahallenin ezberini bozabilecek' bu tür cesur yapımlara yönelik sansürleme çabası da haksız ve yersiz. RTÜK tel maşa kriterlerle hayatın önüne dikildikçe gülünç duruma düşüyor. İktidar olmak zor değil. Ancak kültürel iktidara talipseniz donanım şart. Sansürle ve para saçarak ancak kendi mahallenizde yaşarsınız, yaşarız. Marifet birlikte yaşamakta."

TIKLAYIN I Özcan Deniz'den Kızıl Goncalar paylaşımı

TIKLAYIN I Kızıl Goncalar yeni mekanıyla ekranlara geri dönecek

TIKLAYIN I Ahmet Mümtaz Taylan'dan 'Kızıl Goncalar' tepkisi: Sansürle ancak kendi mahallenizde yaşarsınız

TIKLAYIN I Kızıl Goncalar yönetmeninin isyanı: Sektörde 'sansüre hayır' diyen yok

TIKLAYIN I Ömer dizisinden Kızıl Goncalar'a gönderme; Tarikat ve cemaat sahnesi dikkat çekti

TIKLAYIN I Le Monde Gazetesi'ne, 'Kızıl Goncalar'a verilen cezalar haber oldu