Sosyal medyadan tartışmışlardı; Cüneyt Özdemir, Erk Acarer'den özür diledi

Sosyal medyadan tartışmışlardı; Cüneyt Özdemir, Erk Acarer'den özür diledi
'Fatih Terim Fonu' dolandırıcılığı davasına ilişkin Halkbank Genel Müdür Yardımcısı ve eski Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla’yı yayına alan gazeteci Cüneyt Özdemir ve Erk Acarer sosyal medyada kavga ederek birbirlerini...

'Fatih Terim Fonu' dolandırıcılığı davasına ilişkin Halkbank Genel Müdür Yardımcısı ve eski Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla’yı yayına alan gazeteci Cüneyt Özdemir ve Erk Acarer sosyal medyada kavga ederek birbirlerini engelledi. Özdemir, bu olayın ardından Acarer'den özür diledi.

Acarer'e "Berbat bir adamsın. Gazeteciliğin de şaibeli…Yatacak yerin yok…" diyen Cüneyt Özdemir, "Erk Acerer'e haksızlık yaptığıma karar verdim" paylaşımı ile özür diledi.

Özdemir, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Erk Acerer ile yazdığım twitlere bir kez daha baktım. Onun yazdıklarını da bir kez daha okudum. Erk Acerer'e haksızlık yaptığıma karar verdim. Geçmişte de benim gazeteciliğimi sorgulayan kimi polemikler yaratmak istiyordu, biraz onun devamı gibi gördüm. Ama yine de kendisine böyle bir cevap vermemeliydim. Kimin nasıl gazeteci olduğuna bırakalım izleyicilerimiz karar versin. Bu twitlerle ilgili tüm muhataplardan da özür dilerim. (Not; Bu vesileyle Kitkat'a da hiç gitmediğini de öğrenmiş oldum, Berlin'e geldiğimde alırlarsa belki beraber gideriz"

Öte yandan Özdemir, Acarer hakkında attığı twitleri sildiğini yazdı. 

Acarer'den yanıt

Acarer, Özdemir'e yanıt vererek "Zarif bir davranış olmuş, ben de siliyorum. Kitkat işi bende..." dedi.

Ne olmuştu?

Erk Acarer, eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'yı yayına alan gazeteci Cüneyt Özdemir'e "Uzmanına sorduk diyorsunuz yani, güzel haber" yorumu yapmış, Özdemir de, "Berbat bir adamsın. Gazeteciliğin de şaibeli…Yatacak yerin yok…" yanıtı vermişti.

Ardından ikili arasındaki tartışma sürdü ve Cüneyt Özdemir, Erk Acarer'i engelledi.