‘CHP din düşmanı’ diyen kadına vatandaş böyle sitem etti: 'Günaha giriyorsun yapma'

‘CHP din düşmanı’ diyen kadına vatandaş böyle sitem etti:  'Günaha giriyorsun yapma'
Sokak röportajında CHP’ye ‘din düşmanı’ diyen kadına, vatandaş, “Ben CHP’liyim, din düşmanı mıyım? Günaha giriyorsun yapma” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Sokaktaki Adam isimli Youtube kanalında mikrofona konuşan genç bir kadının söyledikleri oradan geçen vatandaşların tepkisine neden oldu.

“CHP gerçekten din düşmanı” diyen genç kadın şunları söyledi:

“Artık CHP’de bir sürü adam var. Denk geldiğim videolar oluyor, sosyal medyadan izliyorum. Ya din düşmanları… CHP gerçekten din düşmanı. Neye dayanarak söylüyorum? Bir marşı vardı, ona da denk geldim. Siyasetle içli dışlı değilim ama bildiklerimi anlatıyorum. Yok ‘Ezanlar susturulacak’, yok ‘Camiler kapatılacak’, bunlar söylendi zaten. Yalan söylemeyi asla sevmem.” ifadelerini kullandı.

Vatandaş tepki gösterdi

Bunun üzerine bir vatandaş “Ben CHP’liyim, din düşmanı mıyım? Günaha giriyorsun yapma. Benim babam 5 vakit namazında ve CHP’ye oy veriyor. Kul hakkına giriyorsun.” diyerek bu sözlere tepki gösterdi. Eşi başörtülü bir vatandaş ise “Ben namazında adamım, eşim CHP’ye oy verdi. Genelleme, ötekileştirmeden kaçının. Her ne yaparsanız yapın ayrıştırma yapmayın.” diyerek karşı çıktı.