Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'ın paylaştığı Kıvanç'ın Onlyfans kullanıcısı olduğu iddia edildi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'ın paylaştığı Kıvanç'ın Onlyfans kullanıcısı olduğu iddia edildi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın Fatih Altaylı'ya hakaret içeren bir konuşmanın olduğu videoyu paylaşmasından sonra gündeme gelen Beyza Kıvanç'ın daha önceden Onlyfans kullanıcısı olduğu iddia edildi. Kıvanç...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın Fatih Altaylı'ya hakaret içeren bir konuşmanın olduğu videoyu paylaşmasından sonra gündeme gelen Beyza Kıvanç'ın daha önceden Onlyfans kullanıcısı olduğu iddia edildi. Kıvanç ise iddiaları 'video kesilmiş diyerek' yalanladı

Filistin’e destek yürüyüşünde hilafet bayrağı açan bir kişinin E.A tarafından yumruklu saldırıya uğramasının ardından Fatih Altaylı sosyal medya hesabından 'eline sağlık' mesajı paylaşmış bu mesaj saldırı ile ilişkilendirilmişti.

Altaylı daha sonra gönderiyi silerken Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral da Altaylı’ya tepki olarak ‘Sadece’ isimli sosyal medya hesabının hazırladığı ve Altaylı’ya hakaret içeren video paylaşmıştı.

O videoda Altaylı’ya hakaret eden Beyza Kıvanç’ın daha önceden Onlyfans kullanıcısı olduğu iddia edildi. Sosyal medyada hakaret içeren videoyu paylaştığı için tepki toplayan Saral’a videoda Kıvanç’ın geçmişe ait videoları hatırlatıldı.

Kıvanç bir videoda “Evlilik ve kariyer düşünmüyorum. OnlyFans açacağım dediği” anlaşılıyor.

Twitter’da Ekrem İmamoğlu için hazırladığı videolarla tanınan Ekrem Edit sayfası bu ‘Kadın kim’ diyerek paylaştığı gönderi altına da Kıvanç’ın eski videoları paylaşıldı.

Kıvanç iddiaları yalanladı

Daha sonra da Beyza Kıvanç sosyal medya hesabından konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Videonun kesildiğini belirtti.