Depremzedelere söylediği sözlerle gündemde: Nagehan Alçı kovuldu mu?

Depremzedelere yönelik sözleri nedeniyle eleştirilen Nagehan Alçı kovuldu haberleri hakkında konuştu.

Depremzedelere söylediği sözlerle gündemde: Nagehan Alçı kovuldu mu?

GAZETE PENCERE - Depremzedelere yönelik sözleri nedeniyle muhalefetten eleştiri alan Gazeteci Nagehan Alçı, Habertürk'teki yazılarına son verildiği ve kovulduğu yönündeki iddialara açıklık getirdi.

İddialar üzerine konuşan Alçı, işten çıkarılmadığını belirterek, üç ay önce tazminatını alarak kurumdan kendi isteğiyle ayrıldığını ifade etti:

"Hakkımda çıkan yalan haberleri düzeltmek adına bir açıklama yapmak isterim… Ekol Tv’de sabah yayınlarına başlayınca full time başka bir kanalın programcısı haline geldiğim için Habertürk ve Ekol arasında bir tercih yapmam gerekti, bu nedenle Ekol ile anlaştıktan kısa süre sonra TMSF yönetimi ile el sıkışarak, dostça ve tazminatımı alarak Habertürk’ten ayrıldım. Bu dediğim gelişmenin üzerinden yaklaşık üç ay geçti, basit bir google taraması ile bulunabilecek bir gerçek bu ama maksat haber yapmak değil iftira ve çamur atmak!"

NE DEMİŞTİ?

Gazeteci Nagehan Alçı, deprem bölgesine yaptığı ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı izlenimlerde, konteyner kentlerde yaşayan depremzedelere yönelik "rehavet" yorumunda bulundu. Devletin sağladığı ücretsiz imkanlar nedeniyle vatandaşların "para harcama refleksinin kaybolduğunu" savunan Alçı, "Kimse kusura bakmasın, her şeyi sonsuza kadar devlet veremez" ifadelerini kullandı. Alçı'nın kullandığı ifadeler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar