Hasan Can Kaya, 'Çok Aşk' filminde atanamayan öğretmenlere gönderme yaptı

Hasan Can Kaya, 'Çok Aşk' filminde atanamayan öğretmenlere gönderme yaptı
Hasan Can Kaya'nın başrolünde yer aldığı "Çok Aşk" filmi, Netflix'te yayınlandı. Filmin bir sahnesinde atanamayan öğretmenlere dair göndermelerin yer alması sosyal medyada beğeni topladı.Çok Aşk", bir grup gencin hayallerini...
Hasan Can Kaya'nın başrolünde yer aldığı "Çok Aşk" filmi, Netflix'te yayınlandı. Filmin bir sahnesinde atanamayan öğretmenlere dair göndermelerin yer alması sosyal medyada beğeni topladı.

Çok Aşk", bir grup gencin hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul'a göç etmesini ve burada yaşadıkları komik ve duygusal olayları konu alıyor.

Filmin bir sahnesinde, Hasan Can Kaya'nın canlandırdığı "Fırat" karakteri, atanamayan bir öğretmen olarak karşımıza çıkıyor. Fırat, öğretmenlik hayali kurarken, KPSS sınavında başarısız olması nedeniyle asgari ücretle bir kafede çalışmak zorunda kalıyor.

Filmde yer alan bir diğer sahnede ise, atanamayan öğretmenlerin bir araya gelerek yaşadıkları zorlukları ve umutsuzluklarını paylaştıkları bir sohbet yer alıyor.

[video width="640" height="360" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1711823809156.mp4"][/video]