Kızıl Goncalar dizisinde, Meryem ve Zeynep'i bekleyen kötü son

Kızıl Goncalar dizisinde, Meryem ve Zeynep'i bekleyen kötü son
Merakla beklenen Kızıl Goncalar dizisinin bugün yayınlanacak bölümünde, Meryem ve Zeynep, artık korkunç bir sonla karşı karşıya gelecek.6. bölümüyle Fox'ta yayınlanan Kızıl Goncalar'ın bu akşamki bölümünde; Suavi ve Levent,...
Merakla beklenen Kızıl Goncalar dizisinin bugün yayınlanacak bölümünde, Meryem ve Zeynep, artık korkunç bir sonla karşı karşıya gelecek.

6. bölümüyle Fox'ta yayınlanan Kızıl Goncalar'ın bu akşamki bölümünde; Suavi ve Levent, Zeynep’i göndermenin önündeki engelleri kaldırmaya çalışırken Levent’le görüşmek isteyen Cüneyd, Suavi’nin hastalığını öğrenir. Cüneyd ve Sadi dergahtakileri yanına alarak sürpriz bir hasta ziyareti yapmaya karar verirler. Bu ziyaret Müyesser’e Levent ve Meryem’le ilgili şüphelerinin peşine düşme fırsatı verecektir.

Öte yandan Can yüzünden başı dertten kurtulmasa da annesinin yokluğuna alışmaya başlayan Mira’yı tam da doğum gününde yeni bir şok beklemektedir. Zeynep’i kıskanan Feyza ise Cüneyd’i Zeynep’e düşman etmek bir oyuna girişir. Duyduklarıyla sarsılan Cüneyd hesap sormak için Zeynep’in karşısına çıkarken Levent’in tüm çabasına rağmen Müyesser de Meryem’in sırrını öğrenir. Tam kaçış umutlarının yeşerdiği anda köşeye sıkışan Meryem ve Zeynep, artık korkunç bir sonla karşı karşıyadır.

Kaynak: Dizi Doktoru