Kızılcık Şerbeti 44’üncü bölümünün 2'nci fragmanı yayınlandı: Sen darbeyi esas o çok sevdiğin evlatlarından yedin

Kızılcık Şerbeti 44’üncü bölümünün 2'nci fragmanı yayınlandı: Sen darbeyi esas o çok sevdiğin evlatlarından yedin
İzleyicileri ekran başına kitleyen Kızılcık Şerbet’inin, merakla beklenen 44’üncü bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı.Cuma akşamları Show TV’de Gold Film imzalı yayınlanan ‘Kızılcık Şerbeti’ 43’üncü bölümüyle...

İzleyicileri ekran başına kitleyen Kızılcık Şerbet’inin, merakla beklenen 44’üncü bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı.

Cuma akşamları Show TV’de Gold Film imzalı yayınlanan ‘Kızılcık Şerbeti’ 43’üncü bölümüyle ülke gündemine 3 saat durmuş ve bu sezonun en yüksek reyting rekorunu kırmıştı.  

Kızılcık Şerbeti’nin merakla beklenen 44’üncü bölüm fragmanı yayınlanırken, cuma günü yayınlanacak olan dizinin hikâyesinin nasıl ilerleyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Abdullah'ın eve gelerek çocukları ve Pembe’yle yüzleştiği anlarda Alev'in de Abdullah'a destek olmak için geldiği sahnede Pembe'ye "Hepsinin haberi vardı. Sen darbeyi o çok sevdiğin evlatlarından yedin esas" demesi ortalığı iyice gerecek.

Fragmanda, Ömeri’in yoğun bakıma alındığı sahneler de yer alırken, Ömer’in ameliyattan sonra Kıvılcım’a her şeyi anlatmasının ardından, itiraflar ikili arasındaki buzların çözülmesine neden olacak mı?

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her Cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor.