Kızılcık Şerbeti reyting rekoru kırdı

Kızılcık Şerbeti reyting rekoru kırdı
Her Cuma Show Tv’de yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dün akşamki bölümüyle reyting rekoru kırdı.Cuma akşamları Show TV’de Gold Film imzalı yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dün akşamki bölümüyle bu sezonun en yüksek reyting...

Her Cuma Show Tv’de yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dün akşamki bölümüyle reyting rekoru kırdı.

Cuma akşamları Show TV’de Gold Film imzalı yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dün akşamki bölümüyle bu sezonun en yüksek reyting rekorunu kırdı.

Dün akşamki bölümde, Abdullah'ın “Boşanmak istiyorum, Alev Hanım'ı seviyorum!" sözlerinin damga vurduğu dizide Pembe büyük bir yıkım yaşarken, Alev de Rüzgar ile yüzleşti. Abdullah ve Alev arasında yaşananlar iki aileyi de derinden sarsarken Doğa ve Fatih arasında da sular durulmadı.

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı dizi, reyting rekorları kırıyor.  'Kızılcık Şerbeti' etiketi dünya gündeminde 3 saat 40 dakika TT (Trend Topic) listesinde kaldı. Dizi, Kızılcık Şerbeti, Alev ve Nilay etiketleri ile 11 saat, Rüzgar 5 saat, Kıvılcım, Pembe ve Doğa ise 4 saat X’in TT listesinde yer alarak rekor beğeni ve yorum sayısına ulaştı.

-