“Kızılcık Şerbeti” yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Bu evin hanımı da hakimi de benim!

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Bu evin hanımı da hakimi de benim!
Show TV ekranlarında yayınlanan “Kızılcık Şerbeti” 45’inci bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. “Bu evin hanımı da hakimi de benim. Alev gelene kadar tabbi”Show TV'nin Gold Film imzalı dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin...

Show TV ekranlarında yayınlanan “Kızılcık Şerbeti” 45’inci bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. “Bu evin hanımı da hakimi de benim. Alev gelene kadar tabbi”

Show TV'nin Gold Film imzalı dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin 45'inci bölümünden ilk fragman yayınlandı. Fragman YouTube'da 12 saate 1 buçuk milyon izlenme alarak ikinci sırada yer aldı.

Merakla beklenen 45’inci bölümde, şarkıcı Ajda Pekkan diziye konuk olurken Pekkan, Kıvılcım karakterinin (Evrim Alasya) program sunduğu kanalın yılbaşı eğlence programına katılacak.

Doğa ve Fatih’in tekrar evlenmesi, Ünal ailesinde taşları yerinden oynatacak.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı dizinin yönetmenliğini Ketche üstleniyor. Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı dizi, cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor.