“Korkma Ben Yanındayım” dizisine 'mühür' şoku! Şevket Çoruh isyan etti

“Korkma Ben Yanındayım” dizisine 'mühür' şoku! Şevket Çoruh isyan etti
Önümüzdeki günlerde Now TV'de başlaması planlanan 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin ekibi çok şaşırdıkları bir durum yaşadı.Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin Beykoz’da ev sahnelerinin çekildiği bir aileye...
Önümüzdeki günlerde Now TV'de başlaması planlanan 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin ekibi çok şaşırdıkları bir durum yaşadı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin Beykoz’da ev sahnelerinin çekildiği bir aileye ait gecekondu Beykoz Belediyesi tarafından aniden mühürlendi.

Geçen ay çekim izni almak için Beykoz Belediyesi’ne 60 bin TL ödeyen MedYapım’ın kiraladığı evin belediye tarafından mühürlenme nedeni de dizi dünyasında ilk kez şahit olunan bir durum.

Belediye şahsa ait gecekondunun “plato ruhsatı” olmadığını gerekçe gösterdi. Film şirketi ise mekanın plato değil, gerçek bir mekan olduğunu belirterek ilk kez yaşadıkları durum karşısında büyük bir şok yaşadı.

Şevket Çoruh isyan etti

Dizinin başrol oyuncusu Şevket Çoruh ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yaşanan duruma isyan etti.

Çoruh paylaşımında "Yok mu korkma ben yanındayım diyen!Ne istediniz evimden? Selo üç çocukla evsiz mi kalsın? Dizi de bile olsa fakire tahammül yok. Dizinin ismini mi değiştirip “Korkma ben yalıdayım” mı yapsak? Duyun sesimizi.." ifadelerini kullandı.