Müge Anlı’daki Keziban olayı Türkiye’yi ekrana bağladı: "Bu senin karın ya kime kaçmış diye insan bakmaz mı!"

Müge Anlı’daki Keziban olayı Türkiye’yi ekrana bağladı: "Bu senin karın ya kime kaçmış diye insan bakmaz mı!"
Müge Anlı yeni sezona başladı. Keziban Eryılmaz olayı, Türkiye'yi ekrana topladı. Genç kadın esrarengiz bir şekilde sırra kadem bastı. Gözü yaşlı ailesi ise eski sevgilisi Coşkun'u suçladı.Müge Anlı ile Tatlı Sert uzun...

Müge Anlı yeni sezona başladı. Keziban Eryılmaz olayı, Türkiye'yi ekrana topladı. Genç kadın esrarengiz bir şekilde sırra kadem bastı. Gözü yaşlı ailesi ise eski sevgilisi Coşkun'u suçladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert uzun bir aranın ardından bugün yeni sezona başladı. Programda yine birbirinden ilginç ve gizemli olaylar yaşandı. Onlardan birisi ise Keziban Eryılmaz olayıydı.

Genç kadın, bir süre önce sırra kadem bastı. Ailesi, Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı.

Genç kadının bulunması için Müge Anlı'ya yardım çağrısı yaptı. Aile üyeleri, Keziban Eryılmaz'ın kaybolmasından eski sevgilisi Coşkun'u suçladı.

Bir süre önce hapisten çıktığını belirten Coşkun ise Keziban kaybolmadan önce yan yana olduklarını belirtip, "Emniyet benim ifademi aldı. Bilgim yok. Nerede olduğunu bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Müge Anlı ise "Beraber olduğun insanı, karım diyorsunuz ya… Merak etmedin mi? Karın ya kime kaçmış nereye gitmiş diye insan bakmaz mı?" ifadelerini kullandı.

Seninki de burada

Coşkun ise "Kendisi beni aradı. Ayakkabısının yırtıldığını anlattı. Kendisini çay bahçesinden aldım. Terlik ve ayakkabı aldık. Çay bahçesinin karşısından da alkol alıp içtik. Araba konuşup ağlaştık. Sonra çay bahçesine bırakıp eve gittim. Ertesi gün akşam arkadaşım Hüseyin beni aradı. Çay bahçesindeyim gelsene seninki de burada dedi. Ben de gittim. Sonra kendisi bana selam verince yanına gittim. Ayrı bir yere geçtik. Ben barışmak için teklifte bulundum. Çok geç dedi. Bir gün buralardan çekip gideceğim ölümü dirimi bulamayacaksınız dedi. Kendisini bir daha görmedim" diye konuştu.

Aile üyeleri ise bu sözler sonrası çileden çıktı. Eski sevgili Coşkun'un bu olayda parmağının olduğunu anlattı.