RTÜK Başkanı Şahin: Haksız eleştiri içeren mesajınızı size iade ediyorum

RTÜK Başkanı Şahin: Haksız eleştiri içeren mesajınızı size iade ediyorum
RTÜK Başkanı Şahin, bazı televizyon programlarına yaptırım uygulamadığı gerekçesiyle X’te kendisini eleştiren hesaba “Bu haksız eleştiri içeren mesajınızı kabul etmiyorum ve size iade ediyorum.” diye yanıt verdi.Radyo...

RTÜK Başkanı Şahin, bazı televizyon programlarına yaptırım uygulamadığı gerekçesiyle X’te kendisini eleştiren hesaba “Bu haksız eleştiri içeren mesajınızı kabul etmiyorum ve size iade ediyorum.” diye yanıt verdi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, X’te kendisini eleştiren Misvak Caps isimli hesaba cevap verdi. Şahin, RTÜK’ün millî ve manevi değerleri korumak için mücadele ettiğini söyleyerek, şu paylaşımı yaptı:

“Sadece eleştirmek için bakmak yerine RTÜK olarak neler yaptığımızı, hangi kararlı mücadeleyi verdiğimizi görebilseydiniz, kurumumuzu ve şahsımı hedef alan bu haksız ithamda bulunmazdınız. Bu haksız eleştiri içeren mesajınızı kabul etmiyorum ve size iade ediyorum.”

Misvak Caps, bugün Şahin’e X’te şöyle seslenmişti:

“RTÜK! Gündüz Kuşağında aile yapısına dinamit döşeyen Müge Anlı ve Esra Erol'a ses çıkarmadın! Acun'un LGBT propagandasına göz yumdun! Son olarak #KızılGoncalar gibi ucube bir diziyi görmezden geliyorsun! Yeter #RtükUyuma !”

Öte yandan, RTÜK söz konusu hesabın tweet’ine konu olan FOX TV’de yayınlanan Kızıl Goncalar adlı diziyle ilgili bugün inceleme başlattı.