TELE1’e kayyumdan sonra TELE2 bu akşam yayında
Gazete Pencere- İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında üç hafta önce TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın "casusluk" suçlamasıyla gözaltına alınıp tutuklanması ve kanala kayyım atanması üzerine istifa eden basın emekçileri, 'Tele2 Haber' ile yola devam edeceklerini duyurdu.
TELE1 televizyonu ana haber sunucusu Gazeteci Murat Taylan, TELE1 kayyum atanmasının ardından gazetecilerin başlattığı mücadeleyle TELE2’nin bu akşam yayına başlayacağını belirtti.
Gazeteci Murat Taylan’ın açıklaması şöyle:
“Yayını Cuma günü 19.28 de kesmişlerdi bizde aynı gün Cuma günü saat 19.28 de tam kadro tele2haber YouTube kanalında özel yayınla sizinle buluşacağız.. o gün yarım kalan konuşmayı tamamlayacağız.
Saat 21.00 de de Burçin Atılgan ve Salim Şen yine canlı yayında sizlerle olacak.
Televizyon kanalı için çalışmalarımız devam ediyor ama arayı da fazla soğutmayalım dedik. Kapattık gittiler diyenlere buradayız derken sizi de yanınızda görmek isteriz.
İlk andan itibaren toplumun her kesimden özellikle meslektaşlarımızdan gelen destek mesajları, bizi heyecanlandıran ilginiz, doğru yolda olduğumuzun kanıtı.
Siz varsanız umut hep olacak.”
İzlemek için: https://www.youtube.com/@tele2_haber

Kaynak:Haber Merkezi