Murat Kurum masasındaki anketi paylaştı, 'öndeyiz' dedi

Murat Kurum masasındaki anketi paylaştı, 'öndeyiz' dedi
AKP'nin İBB adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında masasındaki anket sonucunu paylaştı. Kurum anketlerde önde olduklarını öne sürerek, "31 Mart akşamı kazanacağız. Büyük bir coşkuyla hep birlikte Saraçhane'ye yürüyeceğiz"...
AKP'nin İBB adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında masasındaki anket sonucunu paylaştı. Kurum anketlerde önde olduklarını öne sürerek, "31 Mart akşamı kazanacağız. Büyük bir coşkuyla hep birlikte Saraçhane'ye yürüyeceğiz" dedi.

AKP'nin İBB Adayı Murat Kurum TGRT Haber'de yerel seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kurum'un konuşmasından satır başları şöyle:

Anket sonucunu paylaştı

"Ben daha öncede ifade ettim. Sahadaki heyecan her geçen gün artıyor. Bir coşku seline dönüştü. İnsanlar liyakatsiz düzenden biran önce kurtulmak istiyor. Anketlerde 8-10 puan önde olduklarını söylemişlerdi hatta bu sıralar da algı çalışmalarını devam ettiriyorlar. Asıl anket sahadır. Sahanın coşkusu daha önemli. Biz hep sahadaydık. 31 Mart akşamı kazanacağız. Büyük bir coşkuyla hep birlikte Saraçhane'ye yürüyeceğiz. Anketlerde 1,5-2 puan öndeyiz.

İmamoğlu'na eleştiri

5 yıldır farklı şeyler konuşuyorlar. İstanbul'un önemli meseleleri var. Biz o yüzde 'Sadece İstanbul' dedik. Kadınlarımızın ayrışmaları, gençlerimizin ötekileşmesi ve en önemlisi de ilgisizlik insanları çok yordu. Mesele Murat Kurum değil, sorunların çözülmesidir. Vaatlerini gerçekleştirmeyen ve sorulduğunda da 'hatırlamıyorum' diyen bir görüş var. Bu köprüden önceki son çıkıştır. Bundan sonraki dönemde müdahale etsek de düzeltilmeyebilir. Milletimiz biliyor ki ben 5 yıllık bakanlık dönemimde ne söz verdiysem tuttum. Bu sözün tutulacağını her zaman takip ederim ve 'hatırlamıyorum' demem.