Muslera'dan Mertens'e de 'Kal' teklifi

Muslera'dan Mertens'e de 'Kal' teklifi
Galatasaray’da sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Dries Mertens’le yola devam kararı çıktı. Milliyet’in haberine göre 2 ay sonra 37 yaşına girecek olan Belçikalı yıldıza, “1 sene daha devam edelim” denilecek.Napoli’den...
Galatasaray’da sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Dries Mertens’le yola devam kararı çıktı. Milliyet’in haberine göre 2 ay sonra 37 yaşına girecek olan Belçikalı yıldıza, “1 sene daha devam edelim” denilecek.

Napoli’den Galatasaray’a gelirken 1+1 senelik kontrat imzalayan ve gösterdiği performans ile opsiyonu devreye giren Mertens, bu sezon da gösterdiği istikrarla dikkat çekiyordu. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, milli arada Mertens’e bu teklifi sunacağı öğrenildi.

Bu sezon sözleşmesinin bitmesinden sonra emekli olmayı ve sahalara veda etmeyi düşünen Mertens’in bu öneriye nasıl yaklaşacağı merak ediliyor.

Ailesiyle beraber İstanbul’da ve Galatasaray’da oldukça mutlu olan Mertens, devre arasında Suudi Arabistan’dan kendisine yapılan cazip teklifi kabul etmemişti. Galatasaray, Okan Buruk'un raporu doğrultusunda takımın tecrübeli isimleri Mertens ve Muslera'ya yeni teklif yapma kararı almıştı.

Ziyech antrenmana katılacak

Galatasaray’da derbi sonrası verilen 2 günlük izin sona erdi. Sarı-kırmızılılarda Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıkları bu sabah yapılacak antrenmana başlayacak. Hollanda’ya kontrole giden ve önceki gece İstanbul’a dönen Ziyech’in bu sabah takımla beraber antrenmanlara başlaması bekleniyor.