394 bin TL’ye elektrikli SUV satıp 1 yıl içinde beğenmezsen geri alıyor

394 bin TL’ye elektrikli SUV satıp 1 yıl içinde beğenmezsen geri alıyor
DOĞAN Holding’in çatısı altında faaliyet gösteren Doğan Trend Otomotiv’in Suzuki’den sonra Türkiye’de distribütörlüğünü üstlendiği ikinci otomobil markası olan İngiliz kökenli MG’nin Türkiye’de satışa sunulan...

DOĞAN Holding’in çatısı altında faaliyet gösteren Doğan Trend Otomotiv’in Suzuki’den sonra Türkiye’de distribütörlüğünü üstlendiği ikinci otomobil markası olan İngiliz kökenli MG’nin Türkiye’de satışa sunulan ilk modeli yüzde 100 elektrikli ZS EV oldu. Özel bir ön satış kampanyasıyla Comfort donanım seviyesindeki ZS EV 394 bin TL, daha yüksek Luxury donanımlı modeli ise 409 bin TL’lik anahtar teslim satış fiyatıyla sunuluyor. Doğan Holding Otomotiv Grubu CEO’su Kağan Dağtekin, bu modelden bu yıl 350 adet satmayı planladıklarını, 40 bin TL kaparo yatırınlar için ise araçların teslim edileceği mayıs sonuna kadar fiyatların sabit tutalacağını dile getirdi. MG ZS EV’yi Türkiye’de sıra dışı bir şekilde pazara arz ettiklerin de vurgulayan Dağtekin bunu ise şöyle açıkladı:
24 AYA KADAR UZATIYOR
“Kimi müşterilerin elektrikli otomobillere dair aklındaki tüm soru işaretlerini silmek için özel bir geri alım garantisi sunuyoruz. MG ValueGuard isimli, aracın değerini koruyan bir program ile müşterimiz 1 senenin sonunda aracını başka bir MG ile değiştirmek isterse ZS EV Luxury’sini 390 bin TL’den takasa alırız diyoruz. Yani 409 bin TL’ye sattığımız arabayı 390 bin TL’den almayı garanti edeceğiz. Bizim aracımıza güvenimiz tam ama bir elektrikli araçla hayata uyum sağlayamadığını hisseden müşterilerimize de araçlarını 370 bin TL’den geri almayı garanti edeceğiz. Kuşkusuz bu sadece 12 ay ile sınırlı değil. Araç satın alındıktan 1 sene sonra için 370 bin TL’lik bir fiyat belirledik. Devam eden aylarda 24’üncü aya kadar ayda yüzde 1 değer kaybıyla geri alım uygulamamıza devam ediyoruz.”

Şarj cihazını hediye veriyor

TÜRKİYE’nin en ulaşılabilir %100 elektrikli SUV modeli olma hedefiyle yola çıkan ZS EV, 7 yıl-150 bin km’lik bataryayı da kapsayan üretici garantisi, NCAP 5 yıldızlı güvenliği, L2 otonom sürüş seviyesine sahip. Ayrıca mayıs sonuna kadar geçerli olup ön satışa özel ücretsiz Wallbox akıllı şarj cihazı ile kurulumunu da içeriyor. 143 beygir (105 kW) güç ve 353 Nm tork üreten bir elektrik motoruna sahip olan aracın 44,5 kWsa’lik batarya ise 263 km (WLTP) menzile olanak tanıyor.