Özcan Deniz TOGG'la sahneye çıktı, Varank co-pilotluk yaptı

Özcan Deniz TOGG'la sahneye çıktı, Varank co-pilotluk yaptı
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından düzenlenen "Bursa'da Büyük Buluşma" konserinde Özcan Deniz, TOGG'la sahneye çıktı. Deniz'e, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank co-pilotluk yaptı.Bursa...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından düzenlenen "Bursa'da Büyük Buluşma" konserinde Özcan Deniz, TOGG'la sahneye çıktı. Deniz'e, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank co-pilotluk yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından, Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Özcan Deniz ile Derya Uluğ'un katılımıyla "Bursa'da Büyük Buluşma" konseri düzenlendi.

Özcan Deniz'in kullandığı Anadolu TOGG, özel bir rampa ile sahneye çıkartıldı. Deniz'e, AKP Bursa 2’nci Bölge 1’inci Sıra milletvekili adayı Mustafa Varank co-pilotluk yaptı. Etkinlikte Teknofest montu giyen Bakan Varank, ‘Hoş geldiniz’ dediği gençlere, ‘Teknofest gençliği burada mı?’ diye sordu. Bakan Varank, "Gençler adına" Özcan Deniz'e kırmızı renkli Teknofest montu hediye etti. Özcan Deniz ise TOGG deneyimiyle ilgili olarak "Şahane bir duygu. Bütün mühendislere, bütün emeği geçenlere sizler adına teşekkür ediyorum" dedi.

Bakan Varank, eşi Esra Varank ile birlikte konseri takip etti. Konser sırasında TOGG da sahnede kalmaya devam etti.