Özgür Özel AKP'nin İzmir adayı Dağ'a gönderme: Atatürk'e ve İnönü'ye iki ayyaş diyen adamın resmini niye asmıyorsun?

Özgür Özel AKP'nin İzmir adayı Dağ'a gönderme: Atatürk'e ve İnönü'ye iki ayyaş diyen adamın resmini niye asmıyorsun?
CHP lideri Özgür Özel, İzmir Bayraklı'da halk buluşmasında konuştu. AKP'nin İzmir adayı Hamza Dağ'ın partisiz ve logosuz çalışmalarına göndermede bulunan Özel, İzmir'de Erdoğan'ı, ampulu gizleyerek oy istiyorlar. Atatürk'e...
CHP lideri Özgür Özel, İzmir Bayraklı'da halk buluşmasında konuştu. AKP'nin İzmir adayı Hamza Dağ'ın partisiz ve logosuz çalışmalarına göndermede bulunan Özel, İzmir'de Erdoğan'ı, ampulu gizleyerek oy istiyorlar. Atatürk'e ve İnönü'ye iki ayyaş diyen adamın resmini niye asmıyorsun?" dedi.

Yerel seçimlere 19 gün kala CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitinglere devam ediyor.

İzmir Bayraklı'da halk buluşmasında konuşan Özgür Özel'in konuşan Özel, İzmir'de aday gösterdikleri Cemil Tugay'a yönelik eleştirilere yanıt verirken AKP'nin adayı Hamza Dağ'ın logosuz ve Erdoğan'sız seçim çalışmalarına da gönderme yaptı.

"Anketlere baktık, İzmir değişimden yana"

Özgür Özel'in konuşmasından satır başları şöyle:

Birileri diyor ki "CHP acaba İzmir'i çantada keklik mi sanıyor?" Biz İzmir'i dinliyoruz, anketlere bakıyoruz ve İzmir'in sesine kulak veriyoruz. İzmir'in talebi büyük bir değişimden yana. Bu değişimden yana olanlardan biri kadınlar. Atatürk bütün dünyadan yıllar önce kadına seçme seçilme hakkı vermişken. Cumhuriyet'in 100. yılında bir kadın devrimi zamanı gelmiştir. Kadın adayların hepsi seçilecek yerden. Toplam 30 ilçenin 9'unda kadın adaylarımız var. Atatürk'ün kızlarını Atatürk'ün kentine emanet ediyorum.

Büyükşehir başkanımız Cemil Tugay'ı da sizlere emanet ediyorum. Türkiye'nin dört bir yanında büyükşehir adaylarımız var. İlçe belediye başkan adaylarımız var. Her birinden dürüst yönetim bekliyoruz.

Bayraklı büyük bir deprem felaketi yaşadı. 117 canımızı kaybettik. Gözyaşı döktük. Adaylarımızın temel görevi mağduriyetlerin giderilmesi içim tüm işlerin takipçisi olacaklar. Bayraklı'nın kentsel dönüşümü için adaylarıma çok inanıyorum.  Bayraklı'nın deprem sorunu meselesi, İrfan'a ve Cemil başkana emanettir.

"Atatürk'e ve İnönü'ye iki ayyaş diyen adamın resmini niye asmıyorsun?"

Büyük bir oyunun, büyük bir kumpasın içindeyiz. Birileri İzmir'e aday olmuş. Türkiye'nin her yerinde Erdoğan'ın resmi var. İzmir'de Erdoğan'ın resmi adayın yanında yok. İzmir'de Erdoğan'ı gizleyerek, ampulu gizleyerek propaganda yapıyorlar, oy istiyorlar.

Sen oy istiyorsun ama İrfan Önal'ın genel başkanı burada. Altı oku burada. İçimiz neyse dışımız da o. Şimdi burada soruyorum. İzmir'in aday olunca sakalını sakalını toplayan adaya soruyorum. Sen genel başkanını niye saklıyorsun. Atatürk'e ve İnönü'ye iki ayyaş diyen adamın resmini niye asmıyorsun?