Bakan Kurum: Onlar boş boş konuşur, tehditlerine aldırış etmeyin

Bakan Kurum: Onlar boş boş konuşur, tehditlerine aldırış etmeyin
Şile’nin Yeniköy ve Yazımanayır köylerini ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Onların tehditlerine aldırış etmeyin. Onlar boş konuşur, boş vaatler vermeye alışık. Sözlerini hiçbir...

Şile’nin Yeniköy ve Yazımanayır köylerini ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Onların tehditlerine aldırış etmeyin. Onlar boş konuşur, boş vaatler vermeye alışık. Sözlerini hiçbir zaman tutmadılar. Ama biz milletimize ne söz verdiysek hep tuttuk” dedi.   

Bakan Kurum, şu ifadeleri kullandı:

“28 Mayıs’ı sabırsızlıkla bekliyorsunuz. 14 Mayıs’ta Şile’de tüm mahallelerimiz içerisinde yüzde 88 oy oranıyla cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı’na destek oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Birileri sizin siyasi tercihleriniz üzerinden ‘buraya hizmet getirmeyiz, işlerini yapmayız’ gibi tehditler savurmuşlar, duyduk. Bunların zihniyeti böyle kendilerine destek olmayınca milleti ayrıştırırlar, ötekileştirmeye çalışırlar. Onlara Şile’den sesleniyoruz; siz yapsanız da yapmasanız da biz Şilemizi sizin gibi ehliyetsizlerin, liyakatsizlerin eline terk etmeyiz. Sizin yapmadığınız işleri vatandaşımızla el ele verip yaparız. Bundan önce yaptık bugün de yapacağız bundan sonra da hep birlikte cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapmaya devam edeceğiz. Onların tehditlerine aldırış etmeyin. Onlar boş konuşur, boş vaatler vermeye alışık. Sözlerini hiçbir zaman tutmadılar. Ama biz milletimize ne söz verdiysek hep tuttuk."