AKP'nin Gaziantep, Konya ve Muğla adayları belli oldu

AKP'nin Gaziantep, Konya ve Muğla adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Gaziantep ve Konya'da mevcut başkanları yeniden aday gösterme kararı aldığı belirtilirken Muğla'da eski CHP Milletvekili Prof. Dr. Aydın Ayaydın'ın ismini açıklayacağı öne sürüldü.Erdoğan,...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Gaziantep ve Konya'da mevcut başkanları yeniden aday gösterme kararı aldığı belirtilirken Muğla'da eski CHP Milletvekili Prof. Dr. Aydın Ayaydın'ın ismini açıklayacağı öne sürüldü.

Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde 12’si büyükşehir, 28 belediye başkan adayının isimlerini açıklayacak. Sonraki hafta da yeni adaylar açıklanacak.

HaberTürk'ün haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adaylığını Murat Kurum’a tebliğ ettiği öğrenilen Erdoğan’ın 3 büyükşehirde daha hangi isimleri aday göstereceği belli oldu.

Buna göre, Antep’te mevcut başkan Fatma Şahin’i, Konya’da da mevcut başkan İbrahim Altay’ı yeniden gösterme kararı alan Erdoğan, CHP’li Osman Gürün’ün yönetimindeki Muğla Büyükşehir Belediyesi için siyaset, iş ve finans dünyasının tanınmış ismi Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ı aday gösterecek.