DEM Parti İmralı heyeti Davutoğlu ile görüştü

DEM Parti İmralı heyeti Davutoğlu ile görüştü
Abdullah Öcalan’la yapılan görüşmenin ardından siyasi parti temaslarını sürdüren DEM Parti İmralı heyeti, bugün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Görüşme sonrası ortak açıklama yapılması bekleniyor.

Abdullah Öcalan ile 2 Aralık’ta gerçekleştirdiği görüşme sonrası siyasi partileri ziyaretlerini sürdüren DEM Parti İmralı heyeti, bugün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.

Davutoğlu, parti genel merkezine gelen heyet üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Asrın Hukuk Bürosu avukatlarından Faik Özgür Erol'u kapıda karşıldı. Ardından görüşmenin yapılacağı salona geçildi. Görüşme sonrası ortak basın açıklaması yapılması bekleniyor.

Heyet geçen hafta DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmüştü.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar