Bahçeli'den Özel'e: Bize ikide bir parmak sallayanlar haddini bilmelidir

Bahçeli'den Özel'e: Bize ikide bir parmak sallayanlar haddini bilmelidir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İl Ocak Başkanları Eğitim Programında konuştu. Bahçeli, "Hiç kimse bizlere adalet ve hukuk hatırlatması yapacak kadar dengeli bir maziye sahip değildir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'daki kamp kapsamında milletvekilleri, il başkanları ve belediye başkanlarından sonra bugün de Ülkü Ocakları il başkanları ile buluştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

"Bize ikide bir parmak sallayanlar haddini ve hududunu bilmelidir.

Hiçbir zorluk sizleri durdurmamalıdır. Tehdit ne derece büyük, tehlike ne kadar yakın, engeller nasıl olursa olsun, taşıdığımız milli sorumluluk ve şuur, heyecanlarımızı ve öfkemizi bastırmalıdır. Tuzaklardan ve karanlık oyunlardan uzak ve uyanık durmak lazımdır. Hiç kimse bizlere adalet ve hukuk hatırlatması yapacak kadar dürüst, dengeli, tutarlı, samimi bir maziye ve mizaca sahip değildir. Zira, milliyetçi-ülkücü hareketin veremeyeceği hiçbir hesap yoktur.

6-8 Ekim olayları münasebetiyle 37 kişiyi katleden teröristleri alkışlayıp pervasızca destek açıklaması yapanların sosyal medya yalanlarından ve sokak ağzından istifadeyle müfterilik yapması ahlaklı ve edepli bir tutum değildir

Tehditleri zamanında okuyup etkisiz hale getirmek için safları sıkı tutacağız."

Bahçeli, "Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım kardeşime teşekkür ve tebriklerimi iletiyor başarılar diliyorum" diyerek partideki yöneticilere de başarılar diledi.