İmamoğlu, CHP 38. Olağan Kurultay'ının gerçekleşeceği salonu inceledi

İmamoğlu, CHP 38. Olağan Kurultay'ının gerçekleşeceği salonu inceledi
CHP'de 4-5 Kasım tarihlerinde genel başkanın ve parti meclisi üyelerinin seçileceği 38. Olağan Kurultay için hazırlıklar sürüyor. Kurultayda Divan Başkanı olarak görev yapacak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurultayın...

CHP'de 4-5 Kasım tarihlerinde genel başkanın ve parti meclisi üyelerinin seçileceği 38. Olağan Kurultay için hazırlıklar sürüyor. Kurultayda Divan Başkanı olarak görev yapacak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurultayın gerçekleşeceği Ankara Arena Spor Salonu'nu ziyaret etti.

CHP'nin 38. Olağan Kurultay'ı, "İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik kurultayı" sloganıyla 4-5 Kasım tarihlerinde Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Kurultayda Divan Başkanı olarak görev yapacak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hazırlıklara ilişkin açıklamalarda bulundu.

X hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayımızın hazırlıklarını, görevli milletvekili arkadaşlarımızla birlikte inceledik" dedi.

İmamoğlu, "Demokrasi şöleni halinde geçecek kurultayımızın en sağlıklı ve disiplinli şekilde sürmesi için çaba harcayan herkese teşekkür eder, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.