Özgür Özel, genel başkanlara teşekkür etti

Özgür Özel, genel başkanlara teşekkür etti
CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda genel başkan seçilen Özgür Özel, kendisini tebrik eden parti liderlerine teşekkür etti.X hesabından paylaşım yapan Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tebrik mesajını...

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda genel başkan seçilen Özgür Özel, kendisini tebrik eden parti liderlerine teşekkür etti.

X hesabından paylaşım yapan Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tebrik mesajını “Demokrasimizin büyük yara aldığı, adaletin çürümeye yüz tuttuğu böylesi bir dönemde aldığım sorumluluğun bilinciyle toplumsal muhalefeti hep birlikte büyütmek için var gücümle mücadele edeceğim” diye yanıtladı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş’a ise “Emek sömürüsünün giderek arttığı, insanca yaşama koşullarının altında milyonlarca yurttaşımızın yaşamaya mahkûm edildiği bir dönemde sorumluluğumun bilinciyle toplumsal muhalefeti hep birlikte büyütmek için mücadele edeceğim” yanıtını verdi.

Özel, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’a “Demokrasimizin büyük yara aldığı, ekonominin çöktüğü, yoksulluğun sıradanlaştığı bu dönemde aldığım sorumluluğun bilinciyle toplumsal muhalefeti hep birlikte büyütmek için mücadele edeceğim” sözleriyle teşekkür etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun tebrik mesajını “Adalet sisteminin çöktüğü bu dönemde toplumsal muhalefeti büyütmek için mücadele edeceğim” diye yanıtlarken, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a ise “Aldığım sorumluluğumun bilinciyle toplumsal muhalefeti büyütmek için mücadele edeceğim” dedi.