Süleyman Soylu'dan Özgür Özel'e sert tepki: Adı Özgür, kendi tutsak

Süleyman Soylu'dan Özgür Özel'e sert tepki: Adı Özgür, kendi tutsak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün partisinin grup toplantısında Süleyman Soylu'nun Yüce Divan'da yargıanmasını istemişti. Konuya ilişkin kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan soylu, "Biz kimsenin iftiralarına...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün partisinin grup toplantısında Süleyman Soylu'nun Yüce Divan'da yargıanmasını istemişti. Konuya ilişkin kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan soylu, "Biz kimsenin iftiralarına boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Hele mevsimlik genel başkanın asla. 1 Nisan’a kadar sabırlı ol." dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün partisinin grup toplantısında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Özel konuşmasında, "Ey Recep Tayyip Erdoğan eğer bu pislikten şahsen sorumlu olmadığını söylemek istiyorsan getir soruşturma önergesini Soylu hakkında imzalayalım, Meclis soruştursun AYM, Yüce Divan sıfatıyla bu kişiyi yargılasın dedik. Bakın bunu yapmıyorlar. Soylu dönemiyle hesaplaşmayı kapalı kapılar ardında kendi yöntemleriyle yapıyolar. Hukuk devletinde kapalı kapılar ardından hesaplaşma olmaz. Bakan ise hesabı Yüce Divanda verecek. Recep Tayyip Erdoğan hem bu uluslararası suçlular için hem Ayhan Bora Kaplan, Süleyman Soylu, Ankara'daki eğlence merkezleri ve devletimize emanet edilmiş kimsesiz çocuklar üzerinden, önümüzdeki dönemde altından kalkamayacağınız o rezaletler ortaya dökülmeden evvel ya Süleyman Soylu'nun gereğini yaparsın ya da bu pislikten rezaletten bizzat sorumlusun." demişti.

"Mevsimlik genel başkan"

Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin cevap geldi. Soylu kendi sosyal medya hesabından, "Adı ÖZGÜR, kendi TUTSAK

Biz kimsenin iftiralarına boyun eğmedik, eğmeyeceğiz.

Hele mevsimlik genel başkanın asla…

1 Nisan’a kadar sabırlı ol…

Dikkat et de kan kusturduğumuz PKK ve DHKPC’ye destekten, benim için arzuladığın yerlerde! olma.

İftiralarının hesabını hukuk önünde vereceksin." dedi.