Eskişehir'de 25 yıllık Büyükerşen dönemi sona eriyor: CHP'nin yeni adayı Ayşe Ünlüce oldu

Eskişehir'de 25 yıllık Büyükerşen dönemi sona eriyor: CHP'nin yeni adayı Ayşe Ünlüce oldu
CHP, 25 yıldır Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı görevini sürdüren Yılmaz Büyükerşen'in yerine belediyenin eski Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce'yi aday gösterdi. Büyükerşen, Ünlüce'nin adaylığına ilişkin "En iyisi...
CHP, 25 yıldır Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı görevini sürdüren Yılmaz Büyükerşen'in yerine belediyenin eski Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce'yi aday gösterdi. Büyükerşen, Ünlüce'nin adaylığına ilişkin "En iyisi oldu dedi"

CHP'nin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak resmen Ayşe Ünlüce ismi açıklandı.

Gazete Duvar'a konuşan kentin 25 yıllık belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen'in "3 belediye başkanımızın da desteklediği isimdi, Eskişehir için en iyisi oldu" yorumunu yaptı.

Ayşe Ünlüce kimdir?

 

1970 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Ayşe Ünlüce, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

Bir süre hakim olarak görev yapan Ayşe Ünlüce, 2016 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne 1. Hukuk Müşaviri olarak atandı ve 2018'den bu yana da Genel Sekreterlik görevindeydi.

2 çocuk annesi olan Ünlüce, geçen yıl hayatını kaybeden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Avukat Aydın Ünlüce’nin de eşiydi.