Arda Güler ve Ali Koç görüşmesinde ne konuşuldu?

Arda Güler ve Ali Koç görüşmesinde ne konuşuldu?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kulübün 18 yaşındaki yıldız oyuncusu Arda Güler, bugün saat 13.00'te bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren görüşmede Güler'in yeni sezonda kariyerine nasıl devam edeceği konuşuldu. Güler'in...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kulübün 18 yaşındaki yıldız oyuncusu Arda Güler, bugün saat 13.00'te bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren görüşmede Güler'in yeni sezonda kariyerine nasıl devam edeceği konuşuldu.

Güler'in 17,5 milyon euro serbest kalma bedelini vermeye hazır olan bir çok Avrupalı kulüp var. Roma ve Milan’ın, geçen sezonki performansıyla dikkati çekmeyi başaran Güler'le yakından ilgilendiği öğrenildi.

TIKLAYIN: Fenerbaheçe’nin genç yıldızı Arda Güler, Golden Boy ödülüne aday gösterildi

Ajax, Dortmun, PSG ve Benfica gibi büyük kulüpler de Arda Güler'i kadrosuna katmak isteyenler arasında.

Güler'in ailesinin de katıldığı toplantıya ilişkin detaylar henüz paylaşılmadı ancak genç yıldız ve Fenerbahçe taraftarı arasındaki bağ da göz önünde bulundurulduğunda Güler'in 1 sene daha kulüpte kalması yüksek olasılık içeriyor.

Öte yandan Tribün Dergi, tarafların tekrar bir araya geleceğini, Arda Güler'in serbest kalma bedelinin 35 milyon euro'ya çıkarılacağını aktardı.