Aziz Yıldırım'dan İsmail Kartal'ın istifasının ardından ilk açıklama!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal'ın istifa etmesinin ardındaN açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'dan İsmail Kartal'ın istifasının ardından ilk açıklama!

GAZETE PENCERE - Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Şampiyonlar Ligi'ndeki Roma maçının ardından görevinden istifa etti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal'ın istifa etmesinin ardından kameraların karşısına geçti. İsmail Kartal'ın istifasından haberinin olmadığını belirten Yıldırım, İsmail Kartal hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

"BEN GİDENE KADAR İSMAİL KARTAL BURADADIR"

Kartal'ın görevinin başında olacağını belirten Aziz Yıldırım şunları söyledi:

"İstifa edeceğinden hiçbirimizin haberi yoktu. Camiamızın değerlerine hiç kimse sahip çıkmıyor. Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için bile laf edildi. Bu kadar sıkıntıya insanlar dayanabilir mi? Bizler de aynı sıkıntıdayız. Stres altındayız. İsmail Kartal görevinin başındadır. İsmail Kartal'a sahip çıkılsın. Ben gidene kadar İsmail Kartal buradadır. Bir yere gidemez."

"İSMAİL KARTAL'IN KAFASINA ŞİŞE ATTILAR"

Aziz Yıldırım, Roma maçının ardından İsmail Kartal'a yönelik yaşanan olaya da dikkat çekti.

Kartal'ın üzgün olduğunu belirten Yıldırım, "İsmail Kartal'ın kafasına şişe attılar ya bu akşam. Ondan dolayı üzüntülü. Sebep bu" dedi.

Yıldırım ayrıca "İsmail Kartal'ın devam edeceğim demesine gerek yok, ben onun büyüğüyüm. Devam edeceksin dedim, bitti. Biz bir aileyiz. Bizden dolayı bir şey yok. Olay ne, birisi 1-1'ken şişe atıyor. Oradan bağırıyorlar, taraftar bağırıyor ne olduğunu bilmeden" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar