Beşiktaş Rebic transferini bitirdi: İşte bonservis bedeli ve sözleşme şartları

Beşiktaş Rebic transferini bitirdi: İşte bonservis bedeli ve sözleşme şartları
Siyah Beyazlılar yıldız oyuncunun transferinde sona gelmiş durumda. , teknik direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda önemli bir ismi kadroya katmak üzere.Son detayların konuşulduğu transferin kısa süre içerisinde resmen...

Siyah Beyazlılar yıldız oyuncunun transferinde sona gelmiş durumda. , teknik direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda önemli bir ismi kadroya katmak üzere.

Son detayların konuşulduğu transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

Kara Kartal'ın Rebic transferinin detayları da belli oldu.

Siyah-Beyazlılar uzun zamandır peşinde olduğu Ante Rebic’in transferini kısa zamanda duyurmaya hazırlanıyor. Yıldız hücumcunun Beşiktaş’la yaptığı sözleşme detayları ve bonservisi ortaya çıktı.

Rebic’le el sıkışan yönetim, Milan ile yaptığı pazarlıklarda son noktaya geldi. Siyah-Beyazlılar'ın Hırvat yıldız için Milan'a 500 bin euro ve bonus ödeyeceği öğrenildi.

Taraflar arasında son detaylar konuşulurken anlaşmanın bonservisli alma üzerine olduğu öğrenildi.

Fanatik’te yer alan habere göre, Menajer Ahmet Bulut'un transferi tamamlamak için ekibiyle İtalya'ya gittiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'la 2 yıllık sözleşme imzalayacak olan Rebic, yıllık 2.5 milyon euro kazanacak.

Şenol güneş fitili ateşlemişti

Beşiktaş’ın flaş transferi kısa zamanda açıklamaya hazırlandığı öğrenilirken, teknik direktör Şenol Güneş de önceki gün düzenlediği basın toplantısında fitili ateşlemişti.

Güneş, “Rebic yetişseydi, Tirana maçında kadroda olacaktı. Antrenmanlarına çıkıyor, kendisiyle konuşuldu. Bu turda oynatmayacağımız için 1 hafta süresi var” demişti.