Fenerbahçe Edin Dzeko transferini resmen açıkladı... İstanbul'a ne zaman geliyor? İşte sözleşme detayları

Fenerbahçe Edin Dzeko transferini resmen açıkladı... İstanbul'a ne zaman geliyor? İşte sözleşme detayları
Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun sağlık kontrollerinden geçmek ve ardından sarı lacivertli kulübe imza atmak için İstanbul'a geleceğini duyurdu. İşte deneyimli golcünün sözleşme detayları ve İstanbul'a ineceği tarih...Spor Toto...

Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun sağlık kontrollerinden geçmek ve ardından sarı lacivertli kulübe imza atmak için İstanbul'a geleceğini duyurdu. İşte deneyimli golcünün sözleşme detayları ve İstanbul'a ineceği tarih...

Spor Toto Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan ve gelecek sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle girecek olan Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı. Boşnak futbolcu Edin Dzeko'nun Türkiye'ye geleceği Fenerbahçe'nin resmi hesabından duyuruldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren ve Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeyi hedefliyor. Sarı - lacivertlilerde Enner Valencia'nın ayrılığı sonrasında yeni bir golcü takviyesinin yapılması planlanmıştı. 

Arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine Inter ile sözleşmesi sona eren Edin Dzeko gelmişti. Fenerbahçe'nin resmi hesabından Dzeko transferi duyuruldu. 

FENERBAHÇE'NİN DZEKO PAYLAŞIMI

Bilgilendirme

Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a gelecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

SÖZLEŞMENİN DETAYLARI

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Süleyman Arat, geçtiğimiz hafta servis ettiği özel haberinde, Edin Dzeko'nun Fenerbahçe'ye 2 senelik imza atacağını ve yıllık 5 milyon Euro civarında bir ücret alacağını ifade etmişti.

YARIN İSTANBUL'A GELİYOR

Edin Dzeko'nun yarın sabah saat 10.00’da İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde olması bekleniyor.

FENERBAHÇE'NİN İKİNCİ TRANSFERİ

Deneyimli golcü, Fenerbahçe'nin Ryan Kent'in ardından bu sezonki ikinci transferi oldu. Sarı lacivertli ekip ayrıca geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen İrfan Can Eğribayat'ın bonservisini almıştı.