Fenerbahçe ve Barcelona arasında ne konuşuldu? Arda Güler, Barcelona'nın teklifine ne cevap verdi?

Fenerbahçe ve Barcelona arasında ne konuşuldu? Arda Güler, Barcelona'nın teklifine ne cevap verdi?
Barcelona Sportif Direktörü Deco, geçtiğimiz gün Arda Güler'in transferi için Türkiye'ye geldi. Real Madrid, Borussia Dortmund, Ajax, Milan gibi devlerin de transfer listesinde olan Arda için Barcelona, bir kiralık formülü buldu....

Barcelona Sportif Direktörü Deco, geçtiğimiz gün Arda Güler'in transferi için Türkiye'ye geldi. Real Madrid, Borussia Dortmund, Ajax, Milan gibi devlerin de transfer listesinde olan Arda için Barcelona, bir kiralık formülü buldu. Peki Fenerbahçe ve Arda, bu teklife nasıl bakıyor?

Barcelona yetkilileri, Bodrum’da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Genel Sekreter Burak Kızılhan’la bir araya geldi. Barcelona, Arda’nın bonservisini alıp 1 yıl Fenerbahçe’de oynamasını teklif etti.

Gazeteci Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığına göre Barça, ekonomik kısıtlaması nedeniyle bonservis ücretinin büyük kısmını seneye ödemek istiyor.

Sıcak bakıyorlar

Barcelona’nın teklifinden sonra Ali Koç, Güler ailesiyle buluşarak oyuncuya bu teklife sıcak baktıklarını iletti.

Teklife olumlu yaklaşan ve düşünmek için süre isteyen Arda Güler de yeni teknik direktör İsmail Kartal’la bir görüşme yapma kararı aldı. Görüşmede takımdaki rolü hakkında bilgi alacak olan genç yıldız, son kararını buna göre verecek.