Fenerbahçe'nin hedefindeki 3 isim!

Fenerbahçe'nin hedefindeki 3 isim!
Ara transfer dönemi için kolları sıvayan Fenerbahçe'nin hedefinde 3 isim var. Stoper ve orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı lacivertli kulübün hedefinde Çağlar Söyüncü de bulunuyor.Bu sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe,...

Ara transfer dönemi için kolları sıvayan Fenerbahçe'nin hedefinde 3 isim var. Stoper ve orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı lacivertli kulübün hedefinde Çağlar Söyüncü de bulunuyor.

Bu sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, özellikle stoper bölgesinde yaşadığı sıkıntılar sebebiyle söz konusu mevkiye transfer planlıyor.

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de stoper bölgesi için Atletico Madrid'in iki futbolcusu adaylar arasında.

Fenerbahçe'nin stoper için düşündüğü futbolculardan biri Çağlar Söyüncü.

Sarı-Lacivertliler milli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yü ikna edememesi durumunda Atletico Madrid'in bir diğer futbolcusu Stefan Savic'e rotayı kıracak.

Ocak ayında mutlaka stoper takviyesi yapacak olan Fenerbahçe'nin bu iki futbolcudan birini bitirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin orta saha için adayı ise Rade Krunic

Sarı-Lacivertliler, teknik direktör İsmail Kartal'ın sezon başında da transferini istediği deneyimli futbolcu için bir kez daha Milan'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin Milan'da düzenli forma şansı bulamayan Krunic'i 4 milyon euronun altında bir bedelle transfer etmek istediği haber detayında yer aldı.

Rade Krunic'in Milan ile 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor. (DHA)